Lördag 31 juli

Hej igen ! Nu äntligen har vi nätkontakt igen. Sedan sist har vi gjort ett snabbt besök i Dunkerque / Frankrike och sedan tagit oss till England. Vi är nu inne på vår tredje hamn här. Vädret har varit hyfsat men det blåser bara mot oss. Så nu går det ganska trögt framåt. För vi har ju sagt att vi ska segla och ha det bara bra. Nu är vi i Brighton som är en ganska trevlig marina med mängder av restauranger och affärer. Så här blir vi kvar någon dag i hopp om att vindarna snart ska vända till vår fördel.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag 31 juli

 1. Anders skriver:

  Enligt de prognoser jag tittat på kommer ni nog att bli kvar länge i Brighton eftersom vindarna ligger kring väst ett bra tag till. Sorry!

 2. Bosse & Birgitta skriver:

  Hej pa er!
  Gissar att ni har raknat ut det sjalva – men om inte tipsar vi om att piren ar vard ett besok. Som Grona Lund fast pa engelska 😉

  Vi har precis forberett baten for vintersasongen har i Cartagena – kanns ju lite konstigt att vinterstanga innan det knappt har blivit augusti….. I morrn hyr vi en bil nagra dagar och aker till Granada o kanske nan liten by i bergen. Pa fredag 6/8 flyger vi hem och pa mandan tebax till jobbet 😦

  Kram
  B&B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s