Söndag 8 augusti

Sedan sist har vi nu tillbringat ett par dagar i Brixham. En jätte trevlig stad. Där har vi turistat och väntat på att vindarna skulle ta oss vidare. Nu sa prognosen att det äntligen skulle vara mindre västlig och mera nordlig vind natten tills i dag så då tog vi fart igen. MEN inte blev det nordligt inte, utan det blev en natt med motvind…och med det ganska hård segling till att börja med. Anlände Falmouth tidigt i morse efter 12 timmars segling. Vi sov ett par timmar och sen har det varit tvättning och putsning i det fina vädret. Här ska vi nu turista och invänta riktigt bra väder för den stora överfarten. Allt bara bra med oss.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Söndag 8 augusti

  1. Renee skriver:

    Hejsan Pia! Har du kommit igång med dina studier eller har du fortfarande semester?

  2. RolphGunnar skriver:

    Hej hopp ! Gick i land för denna gång igår. Kom från Visby. Fick motorisera hem i söndags och det tog bara 12 timmar varav 3 timmar i tät dimma. Leena satt på fördäck och försökte höra om vi fick något möte. Sådant är livet utan radar. Men en radarvarnare satt uppe, så fartyg såg oss, det är vi säkra på. Då vi mötte ”något” i dimman så tutade ”något”. Kändes ”så där”. Nästa investering är till att börja med en AIS, så man kan ropa upp båtar man kan hitta med hjälp av AISen. Tror det fungerar så i alla fall. Såg att ni ligger i hamn i Falmouth. När vi skiljdes från er i Brunsbuttel, så åkte vi direkt till Sverige, via 3 broar. Bältarna och Öresund. Sedan upp direkt till Boda för att vara glasturister. Sedan hem för att lufta Kluque. Hon har tagit oss till norra skärgården samt Visby via Gryts skärgård. Vi är hemma över helgen , för att sedan sticka ut med Kluque (en Arcona 40DS, för er som ej känner oss) i nästa vecka. Sedan väntas Route 66 från LA till Chicago i 3 veckor med HDn i september. Det är jobbigt att inte jobba……… Lev väl, det gör vi………

  3. Lycka till med det nya ankarspelet.
    Glöm Falmouth i fortsättningen. Det blir bara strul där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s