Måndag 16 augusti

Solen skiner i Falmouth. Ankarspelet har anlänt från Sverige och monteringen är påbörjad. Livet känns lite lättare nu. Har även träffat en Svensk båt som också är på väg söder ut. Så nu börjar vi studera vindprognoserna för Biscaya igen. Tyvärr ser det inte ut som om vi kan gå härifrån förrän till nästa helg.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndag 16 augusti

 1. Gunnar Silins skriver:

  Tjo!
  Biscaya runt hörnet! Se där, bortom Öland alltså.
  Själva är vi åter förtöjda vid fin brygga efter en tripp runt Åland och sedan Gotland. Och nu är det jobb, jobb, jobb. Men faktiskt bara 44,5 veckor till nästa semester…
  Är inte ett dugg avundsjuk, vi har gott om utrymmen hemma, meningsfyllda sysslor mellan 8-17 fem dagar i veckan och snart börjar höstregnen vilket fyller vattenmagasinen så att elen blir billigare. Sen kommer den mysiga snön, skall köpa ny fin skrapa till bilen tror jag, isen lägger sig i hamnen, båten sluta gunga och kylan är frisk och ser till att hyn förbir blek och fin.
  Kom hem – långsegling är INTE kul!

 2. Annika o Lasse skriver:

  Hej,
  vågar man skriva något efter Gunnars fantastiska inlägg. Det är så himla roligt att läsa. tack Gunnar.
  Vi har som vanligt placerat oss i vårt dike med varsin spade, skyfflar, en korp, två varianter av yxor, en sekatör och en liten spade, det blir ju så vansinnigt mycket roligare att gräva när man har en massa verktyg.
  Annars mår vi bra.
  Kram syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s