Tisdag 21 september

Stort TACK för alla grattis meddelanden jag fått på min dag. Vi har naturligtvis inte haft tillgång till nät. Det har nu varit fest i dagarna 4. Niklas, Helena, Isac, Nea och Yngve har gästat oss på båten. Dom steg på i Vilamoura, seglade lite och hamnade i Portomau där vi har legat i hamn. Det har varit jättetrevliga dagar.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 21 september

  1. Rolf skriver:

    GRATTIS i efterskott, BlondinBellan ! Jag är hemma nu från min USA tripp. Kämpar på med mitt Jetleg och hoppas på att få sova inatt. Sedan jag kom hem är jag vaken mellan 1 och 3 och undrar om jag ska gå upp eller ej. Än så länge har jag legat kvar och trott att snart somnar jag. 3 veckor i USA med HDn var fantastiskt. Säkert lika fint som ni verkar ha det. Blir det Canaris nu eller ?

  2. Nettan skriver:

    Grattis på födelsedagen i efterskott. Härligt att se att ni har en sån skön resa. kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s