Lördag 16 oktober

Äntligen är ordningen återställd. Stefan kom i dag nyopererad tillbaka till mig här i Lagos. Med sig hade han en ny dator som ger oss en bra nätkontakt. Med den har vi åter kontakt med världen. Jag har haft två veckor av ensamhet med storm runt hörnet, skyfall men en hel del sol och skönt väder också. Mitt bibliotek är nu starkt reducerat. Men nu är han här och nu ska vi fokusera på rehabilitering innan vi tänker tanken på något annat. Tänk va det är skönt att vara tillsammans igen….

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Lördag 16 oktober

 1. Kari-Anne skriver:

  Endelig! Grattis med vel overstått kne-operasjon. Håper rehabiliteringen går snabbt og at vi snart sees igjen.
  Kramar fra Per-Arne og Kari-Anne

 2. Claery Hedqvist skriver:

  Vad härligt att han är tillbaka på plats, nu får ni försöka ta det lite lungt tills krafterna kommer tillbaka i knät. Vi tänker på er här hemma nu med 1minus här.

 3. Janne och Marianne skriver:

  Ha det så mysigt nu tillsammans när Stefan är tillbaka med ett nyservat knä!
  /Marianne o Janne

 4. RolphGunnar skriver:

  GRATTIS och vad kul att höra att han kom tillbaka till slut. Jag hälsade på Stefan i ”fängelset” dvs. den lilla övernattningslägenheten i Hjorthagen, där han tillbringade 2 veckor av väntan. Han var glad för sällskapet. Jag också ! Hoppas nu att Stefan snabbt tillfrisknar och att benet blir bra. Tänk på hälsan är viktigare än att komma till ARC starten i november. Även om längtan är stor. Själva är vi hemma och tar upp båten om en vecka. Seglade runt Stora Värtan i lördags för att sedan återgå till Hundudden och skar ur seglena från Kluque. Vemodig tid då båten ska upp för vinteride.

 5. Lena o Gun skriver:

  Vad härligt att vi åter är i kontakt! och att Stefan och du har kontakt, fast en något närmare sådan…. Så roligt att följa er resa, kollar varje dag efter något ”nytt”. Men som sagt, inga risker nu, ni har så lång tid kvar att ta er någonstans. Njut av att vara där ni är just nu. ”Jag hör vad du säger…..”hihi. Kramar i mängd. L/G.

 6. Härligt att höra!
  Segla väl och lugnt och länge!

 7. uffe slagsta skriver:

  hoppas ni hinner ner!!!! till arcen starten må så gott
  uffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s