Fredag 22 oktober

Hallå nu är det kapen som sitter framför datorn. I dag var det tänkt att måla lite på skrovet efter div små törnar. Men så blev det inte för i. dag var molnig så vi skippade det. Det finns flera dagar att måla på. I stället så blev det en promenad på stan som var trevlig och vi träffade ett Finskt par som har sin båt på land.
Dom skulle var här en vecka men dom har varit här i 8 veckor, det blev mer mek än vad dom hade tänkt. Så är seglar livet, är det inte mek så är det massa sjukdomar som sätt käppar i hjulet för en. I kväll blir det lite extra efter som det är fredag, det blir god mat och gott vin, nu när arbetsveckan är över. Men jag får nog träna vidare med mitt knä även i morgon. VI HÖRS

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag 22 oktober

  1. Jessica, Danne, Otto, Leo skriver:

    Kämpa på med knät och öva! Det låter som att ni har det mysigt och rätt åt er. Så här en fredag kan vi bara säga att efter en hård arbetsvecka med tuffa och långa möten förtjänar vi en mysig fredag. Vi saknar er och hoppas att ni gör detsamma, det underlättar (:-

    Mys och må gott,
    Kramar från oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s