Torsdag 28 oktober

Fina dagar har vi i Lagos. Det blir mycket småpyssel på dagarna och samkväm på kvällarna. Vi är ju 4 svenska båtar i marinan. Amiga Maris, La Vida, Vagabond och vi. Efter att vi firat Stefan ska vi bunkra för avfärd som enligt nuvarande planer blir efter helgen. Vi väntar ut ett område med hårda vindar och andra otrevligheter innan vi styr mot Kanarieöarna.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Torsdag 28 oktober

 1. Janne o Inger skriver:

  Grattis Stefan!
  Ha en toppenfin dag med vännerna i Lagos.
  Hoppas knät har tillfrisknat nu så ni kommer vidare efter helgen.
  Själva väntar vi på ett oväder som ska komma in över oss senare idag. Dom pratar om 30-50 knots vind och regn, inget kul alls. Men vi håller tummarna att det inte blir så hårt. Ligger fortfarande på landbacken väntar på nya batterier och 2 nya solpaneler som ska komma den 15 nov. Efter montaget blir det sjösättning och färd norrut.

  Grattis !
  Kram Inger o Janne

 2. uffe slagsta skriver:

  grattis hugo !!!!!

 3. LasseL skriver:

  Grattis på födelsedagen
  De där med ålder är bara siffror.

  hälsningar
  Lasse

 4. RolphGunar skriver:

  Grattis också från oss i Djursholm. Soligt och ganska varmt sista dagarna. Försökte ringa via Skype idag men det lyckades inte så bra. Täckte båten igår, och det ä ju ett vemodig aktivitet. Men det slipper ju ni. Ha det så bra i samband med er överfart till Kanaris.

 5. Kari-Anne skriver:

  Gratulerer mewd dagen som var:)
  Nå må dere snart komme hit, vi ligger mye for anker og bader!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s