Tråkiga nyheter

Våra seglarvänner Mats och Anna-Lena på S/Y Elena har förlist under natten till i dag. Båten gick på ett rev utanför Los Roques och sjönk. Dom själva är ok och är nu ombord på ett lastfartyg som kom till hjälp.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tråkiga nyheter

 1. Anders skriver:

  Jag skickade detta mail till vännen Mats på Elena:

  Mats!

  Vi har läst att ni förlist vid Los Roques…….
  Det framgår av nyheterna att ni är räddade!
  Det gör oss mycket glada att höra.

  När vi var på väg dit 2002 hade vi radiokontakt med en amerikansk katamaran, Cathouse, som hade gått på ett annat rev i närheten. Dom klarade sig också, men båten gick ner. Dom blev assisterade av ett norskt fraktfartyg.

  Det är läskiga farvatten särskilt på natten.
  Tack och lov att ni klarade er!

  Sköt om er och lev väl!

  Anders och Gunilla

 2. RolphGunnar skriver:

  Det där lät ju inte kul. Har ni inte funderat på en hyresrätt i förort i Stockholm? Är inte det lite lugnare och säkert? Går en lampa sönder i hissen är det bara att ringa…….
  Som ni vet så är det kallt här hemma och kallare ska det bli. Man väntar ner till minus 14 gr till helgen. Vinterdäcken är på och snön den yr. Men man har värre i Småland, både hård blåst och snödrev. Vi sitter mest inne om dagarna då vi inte jobbar. Ska ut med arbetståg på Tunnelbanan på söndag natt. Däremellan ska vi ut och spola övergångar på Lidingöbanan och Österskärslinjen ned lastbil. Det är tåg som gäller numer !!! Vi har funderingar på att komma ner till kanarieöarna under vintern, så håll er undan. Vi förföljer er vart ni än seglar, tänk på det. Segla nu försiktigt och kurera kroppen så mycket ni kan. Lev väl i solen, vi försöker så gott vi kan här i kylan, önskar RallarRoffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s