Lördag 27 november

Köttbullarna stekta, Jansson klar, Rödbetssallad gjord, Pepparkakor har vi fått av båtgrannar. Pekka och Barbro står för sillen och glöggen. Adventsljusstaken på plats. Nu är vi klara för att fira första advent. Det blir lite annorlunda när termometern visar +29 men vi klagar inte.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lördag 27 november

  1. uffe slagsta skriver:

    trevlig advent från oss i tullinge!!!!

  2. Gun Ö skriver:

    Hittade ni glöggen, här på systemet tog glöggen slut tur att jag har kvar blåbärsglöggen som inhandlades för 3 år sedan. Ha en trevlig advent

  3. RolphGunnar skriver:

    Advent? Vad är det för något. Vi som är här jobbar järnet. Har sedan i fredagskväll jobbat över 40 timmar. Det är tur att det finns snö och kyla här i härliga Svedala. Men det är fint här hemma (måste man ju säga). Natten ska bli kallast på mannaminne. Just nu visar termometern minus 14 gr. här i Djurssan. Men det ska bli värre mot natten,……… Längtar ni inte hem till traktorn på Hundudden? Ni skulle kunna tjäna extra genom att vara snögeneraler på varvet. Sola på, och glöm inte sololja sån ni inte blir för brända på nästippen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s