Torsdag 9

Hallå alla vänner ! I dag vaknade vi till ett soligt Las Palmas, frukost i sittbrunnen som vanligt. Läser på aftonbladet att alla köper nya kängor där hemma, vårt stora problem är att färgen på våra shorts har börjat blekna. I dag ska det bli lite mek med båten om det inte blir för varmt. Då blir det att sitta under biminen. Måste fixa en landgång så att vi kommer ut en bit från bryggan. Och i dag firar vi Isac´s 27e födelsedag. Ja ni ser, vi har fullt upp alla dagar. I morgon har vi hyrbil och ska turista på södra sidan av ön. Kanske en tur på IKEA för att inhandla svenska delikatesser inför julen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torsdag 9

 1. RolphGunnar skriver:

  Stackars er. Här hamma håller Kung Bore ett stadigt grepp om vintern. Leena och jag ihop med 4 andra som jobbar inom SL ska till Örebro och se på Hjalmar och äta gott. Vi enmansföretagara måsta ju oxå få ha firmafest. Så vi har det oxå jobbigt som ni kan läsa. Sedan ska jag väl ner till Hundudden och fortsätta med mitt vikariat som snöskottare pga. de ordinarie har dragit med sin båt till Las Palmas, de små skurkarna. Men man ställer ju upp för kompisar!!
  Har ni förberett att vi kommer och snyltar hos er i vinter? Vi ska jaga er vidare ett tag till. Det räckte inte med att vi sökte upp er i Kiel kanalen i somras.

  I natt ska det jobbas i många timmar och många kronor kommer in i kassaapparaten. Sådant händer väl inte er? Ert liv kostar väl mera än vad ni kan dra in till er kassaapparat?

 2. Janne och Marianne skriver:

  Hej Pia och Stefan!
  Hoppas ni nu har åkt runt med hyrbilen på ön och att Stefan har fått njuta av att gå runt en heldag på IKEA, ha det bra, var rädda om er!
  Janne o Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s