Söndag 2 januari 2011

Nu har vi hämtat oss efter ett jätte roligt nyårsfirande med champange och salsadans till långt in på morgonen. Spanjorerna vet hur man firar. Dagen i dag har varit solig och varm så det blev en tvättdag, av både kläder och jolle.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag 2 januari 2011

  1. RolphGunnar skriver:

    God fortsättning, önskar vi från ett snörikt Djurssan. Nyårsaftonen firades hemma hos oss med gäster. Vid 2300 åkte vi in till Stockholm för att fira tolvslaget på Skansen med Janne Malmsjö o Co. Det snöade något helt fantastiskt. Det fyrverkeri som kördes, märktes det bara smällarna. Snöfallet var så kraftigt så vi såg inte raketerna. Men det var väldigt stämningsfullt. Sedan blev det starköl på Solliden för att sedan åka hem till kompisarnas hus där vi satt framför öppna spisen och drack en whiskey. Kom hem vid 4 och det är länge sedan man kom hem så sent. Men så sov jag till 11.15 dagen efter. Sedan blev det till att skotta. Nu börjar arbetsvecka igen. Jag jobbade igår på Slakthusets bandgård och röjde snö med högtryckstvätt. Det är så vi jobbar. Lite oförstående kanske, men det är effektivt med högt tryck (300 kg) och 8o gradigt vatten med glykol. Sitter och letar lämplig resa till Las Palmas, så en vacker dag står Leena och jag och knackar på. Om allt går som jag vill. Ni kommer inte undan…………..

  2. Claery Hedqvist skriver:

    Gott nytt år på er. Hoppast att allt är bra med er. Vi var i Hälsingland över nyår, mycket snö där med, ja det är vinter i hela landet nu. Nea är kvar än några dagar förstår jag. Ha det nu så bra och du tänk på omdömmet…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s