Lördag 15 januari

Dagen i dag började 03.00 när Nea startade sin resa hem till Sverige. Hon lämnade ett ljummet Las Palmas mot ett betydligt kallare mål. Dom senaste dagarna har bestått av mycket shopping i rean. Lite fynd har vi gjort. Det har varit riktigt sköna ute sittar kvällar efter härliga soliga dagar. Mandelträden blommar, lite tidigt sägs det. I dag startar den stora karnevalen här som också är starten på fastan. Det kommer bli mycket fest och uppträdanden på stan. Vi ska nu återanpassa oss till livet på Shaddock med oss två.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s