Torsdag 10 februari

Nu har jag kommit ner till Pia igen efter massa verkstadsbesök (sjukhus). Det blev två operationer så nu ska det vara färdigt hoppas jag. Jag lämnade ett ganska kallt Stockholm och kom till ca 25 graders värme och en härlig sol. Fan vad bortskämd man blir när man lever detta liv. Nu ska jag rehabilitera mig i några veckor sen ska livet återgå till det normala. För det finns en hel del att göra efter som jag har varit ur funktion sen oktober. Så det böjar att klia i fingrarna nu.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Torsdag 10 februari

 1. Janne och Marianne skriver:

  Hej Stefan o Pia!
  Roligt att höra att Stefan är tillbaka i värmen, ta det nu lugnt några dagar i värmen.
  Väntar på att lite mer nya bilder skall läggas upp på hemsidan.
  Ha det bra!
  /Janne o Marianne

 2. Rolph skriver:

  Skönt för er båda att Stefan är tillbaka. Här hemma jobbas det med snön. Jag kom hem halv 3 inatt efter århundrades snöoväder med klass 2 varning. Det var 3 bilar som stod krockade/avåkta mellan Hammarby och Djursholm och avåkningarna stod som spön i backen i Stockhols län. När jag gick ut i morse hade bilen säkert 3 dm snö på taket. Så det snöade starkt hela natten. Leena hade skottat snö igår kväll, men i morse så var det så mycket snö uppdrevat så snöslungan doldes helt under snön. Bussar i hela Stockholms län har varit inställda och folk har inte kommit till jobbet. Inatt ska jag ut och jobba (jourjobb = bra betalt) på tunnelbanan. Så jag lär väl vara trött i morgon bitti igen. Sover nog till lunch. Så ni ska nog känna att ni bor och lever något mera bekvämt i Las Palmas än vad vi i Svedala gör. I morgon ska jag nog ner till varvet och göra ditt jobb. Det lär nog vara lika mycket snö där såsom här hemma i Djurssan.
  Vila nu dina handleder och axlar så du så fort som möjligt återgår såsom fabriksny.

  Hälsar vi från snön i norr.

 3. Kari-Anne skriver:

  Velkommen tilbake Stefan – nå må du bli bra. Kos dere begge 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s