Tisdag 1 mars

Dagarna med hyrbil var härliga. I bergen blommar alla vårblommor och mandelträden. Fåglarna kvittrar högt. Det skördas jordgubbar, tomater och bananer i massor. Vi var också en tur till Porto Mogan på veckans marknad tillsammans med Carsten och Imbis. After work denna vecka var tillsammans med Håkan och Marianne på Amiga Maris som anlände Las Palmas lagom till middagstid på fredagen. Det blev ett trevligt återseende. Stefan åkte på förkylningen som härjar i marinan och vart sängliggande någon dag. Jag syr gardiner till båten och skydd för takluckorna. Vi tar våra jolleturer i marinan och hälsar på här och där. Är det soligt och varmt blir det en glass hos Pedro på macken. Vi cyklade upp till Las Canteras en dag och tittade på alla soltörstiga turister och tog sedan en kopp svenskt kaffe med winerbröd på Casa Suecia. Nu är Stefan tillsammans med Pekka på cykeltur upp på Isletas för att hitta lack till det nya sittbrunnsbordet.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 1 mars

  1. Gunnar Silins skriver:

    Finns risk att ni blir våldgästade av min dotter Maja och hennes Henrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s