Måndag 21 mars

Stockholmsbesök ombord en vecka av Bosse. Han kom med kylan och tog den som väl var med sig när han for. Vi hade en bra vecka i alla fall med lite utflykt och mycket mys inne eftersom hela vinterns regn kom ner. After work denna vecka stod Svenska skolskeppet Falken för. Besättningen består av unga och trevliga pojkar och flickor. Dom seglar hem till sverige denna vecka. I lördags fyllde Stefans far Gillbert 79 år och det firade vi med sjönsång hem till honom via skype. Den stora fullmånen påverkade inte oss något negativt. Möjligen att vi greps av en väldig arbetslust i går kan varit en påverkan… Men det tar vi igen i dag då vi bara är.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Måndag 21 mars

  1. Kari-Anne skriver:

    Savner dere 🙂

  2. Rolph skriver:

    Håll er kvar i Las Palmas. Här hemma dominerar snö och is fortfarande. Jag har nu lagt in mina nylackade durkar i Kluque. Det blev jättefint. Dessvärre så ser man nu alla andra repor och solblekta ytor. Jag har oxå börjat med botten. Skrapat färgsläpp och ska prima så fort temperaturen når över 5 C. Jag var i Tärnaby och åkte skidor i förra veckan. Sol i hela landet MEN INTE I DEN DELEN AV SVEDALA. Skit också ! Lite jobb. Har lyckats få hela 3 timmar denna vecka. Nästa vecka ska jag jobba måndag till onsdag och sedan på kvällen köra upp till Sälen för en grabbhelg. Puh ! Sedan närmar sig sjösättning så fort isen lämnar hamnbassängen. Men just nu ser det lite omöjligt, men värmen kommer fort, och då är det snart isfritt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s