Fredag 1 april

Tack alla nära och kära som skriver kommentarer på till oss på hemsidan, det är alltid lika kul ! Det har varit 24.000 besök på vår sida under 9 månader, Jätte kul ! Nu när vi varit här i Las Palmas i 4 månader ser vi ju inte så mycket nytt. Här umgås vi med andra svenska båtar, nya bekantskaper och även bekantskaper hemifrån sverige. Snart ska dom flesta bryta upp, resa till sverige på sommar besök eller ge sig ut i övärlden. Och vi vet att vi träffas till hösten igen. Så enkelt livet är.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s