Söndag 17 april

Nu har vi arbetat hårt, sittbrunnen känns som ny med sin nyfixade teak och det nya bordet. Teaklisten runt båten glänser. Vädret har varit perfekt för att slipa och lacka. Se nya bilder. Nu ska vi ta ledigt från grovarbete för en tid framåt. Nästa projekt blir när vi tar upp Shaddock på land i maj. Men innan dess så blir det ett Sverige besök. Nästan alla våra vänner har seglat vidare eller har åkt hem för sommaren så nu är det dax för oss också att segla vidare. Vart det blir får vindarna bestämma. Skönt va !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag 17 april

 1. Janne och Marianne skriver:

  Hej!
  Bra jobbat verkligen fint, nu får ni väl ha strumpor o tunna vantar på er så det inte blir några skavanker på lacken. Kan ni inte lägga upp några bilder på er själva så vi kan se era solbrända ansikten!
  Ha det bra!
  Marianne o Janne

 2. Margareta & PG skriver:

  Hej,
  Nu har vi lagt upp jollen inför ett besök i Sverige snart. Innan dess kontrollerade vi var i lagunen ni kan ankra när ni kommer hit. Det börjar bli dags för det nu, ni kan ju inte stanna hela livet på Gran Canaria – vi trodde ni var ute för att segla…

  Kramar
  Margareta & PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s