Söndag 24 april

Påsk i Sverige ! Underbart vårväder med vitsippor, blåsippor och maskrosor. Sädesärlan har landat. Den enda årstiden man verkligen inte vill missa är nu. Vi landade på arlanda med +4 och då var det kallt men sen kom värmen med upp mot +20 på dagarna. Vi har haft båtturer till Vaxholm och Sandhamn. Vi har grillat och ätit påskmat. Det är roligt att komma hem och krama om barn, föräldrar, syskon och vänner. Men visst har vi lite hemlängtan till Shaddock och Las Palmas.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 24 april

  1. Rolph skriver:

    Vad förvånad jag blev när jag kom till varvet i onsdags och ni var i Sverige ! Ni skulle ju komma på långfredagen. Men nu när ni är ”hemma” så måste ni trots allt sakna oss lite…………..
    Det var trevligt att få se er hemma hos oss och grilla. Ni hade ju lite upp på oss då ni tog hand om oss i Las Palmas i vintras.
    Hoppas vi hinner ser er lite till innan ni drar iväg, annars så kanske vi jagar ikapp er igen. Vi hörde ju att man hade färjeförbindelse från Portugal till Kanarieöarna. Vi kanske kommer och snyltar hos er ytterligare en gång. På återseende………….

    // Rolph o Leena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s