Onsdag 11 maj

Nu står vi på landbacken och bara arbete i sikte. Här i Pasito Blanco strålar solen från en klarblå himmel och temperaturen är snarare till för stand och badliv och inte vara på ett stekhett varv. Det finns en fin strand alldeles intill så det kan kanske bli ett dopp till kvällen. Det går inte fort fram här så vår planerade vecka på land ser ut att bli två. Men det går ju ingen nöd på oss och när varvspersonalen går hem på kvällen har vi det väldigt lugnt och en underbar utsikt över havet att njuta av. Fåglar finns det i mängder som sjunger för oss, det är det enda som låter på kvällarna. Inga bilar, ingen musik från barer och restauranger eftersom det inte finns några här.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 11 maj

  1. Janne och Marianne skriver:

    Hej!
    Bra att det inte går någon nöd på er när ni är på varvet men ändå har fin havsutsikt. Kan vi inte få lite nya bilder att titta på från varvet.
    Ha det bra fortsatt bra!
    Marianne o Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s