Tisdag 17 maj

Ja ni…. Pasito Blanco är ett lugnt och skönt litet semester samhälle nästen så långt söder ut man kan komma på Gran Canaria. Hit kommer folk på helgerna till sina sommarhus. På vardagarna är det ganska öde förutom människorna på och runt marinan och varvet. Vi har fullt upp att se till att Shaddock får den behandling som vi förväntat oss….. och det är inte det enklaste alla gånger. Men vi använder oss av det globala språket och det funkar alldeles utmärkt. I dag har det äntligen kommit på första lagret bottenfärg efter ett blästringsarbete som går till historien. Så med detta vill jag säga att vi inte har gett upp hoppet om att Shaddock får den behandling vi ville och att vi ser fram mot att komma i sjön. Tänk vad skönt det är när man hör vattnet klucka mot skråvet och det rycker lite i tamparna eller ankarkättingen. Snart, snart.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s