Fredag 27 maj

I dag besiktning av skadorna på Shaddock. Så nu är det bara för oss att ta en tur tillbaka till Pasito Blanco och ta upp båten igen ! Dom skador vi upptäckt finns straxt under vattenlinjen och vi hoppas förstås att det är dom enda, men det ser vi när vi är på land igen. Troligtvis blir reklamationsresan tidigt i nästa vecka. Vi hade en trevlig kväll ombord på Mascot med Josef och Nadja igår som värmde. I dag har det varit stortvätt och nu väntar After Work på Chesnock med goda vännerna Imbi och Carsten. I morgon väntar storstädning och storhandling. Vi biter ihop nu en vecka framåt och sedan ska vi vara lediga……

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fredag 27 maj

 1. Alice o Björn skriver:

  En liten hälsning från Dalarna.
  Vad tråkigt att läsa om era problem med färgen. Vi hoppas verkligen att det löser sig. Här hemma i Insjön är det grön och fint, men vädret kunde vara bättre. Det är lite ovant att gå omkring i strumpor och tröja. Ja det växer som bara den runt om i trägården så vi har fullt upp med att hålla efter gräset och ogräs. Om ni får tid kan ni väl se om Lady Glion ligger väl förtöjd på brygga 10 lång ut.
  Hälsa också Carsten och Imbi. Hoppas ni hade det trevligt i går
  Alice o Björn
  Lady Glion

 2. Gun Ö skriver:

  Hej
  Tur att ni kan koppla av, men nu måste oturen vända för er.
  Kram på er

 3. Kära vänner!
  Återigen ett bevis på att längeseglarlivet är tufft och fyllt av arbete.
  Det är inte ofta man sitter med en GT i solen och njuter av förliga vindar.
  Eller hur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s