Lördag 4 juni

Fredag morgon lyftes vi ur vattnet och det såg värre ut än vad vi befarat. Färgen hänger i stora flagor. När upptagningsbanden avlägsnats fanns där under ingen färg kvar alls. Eftersom vi hade haft kontakt med varvet tidigare och var överens om att vi skulle komma denna dag så hoppades vi på snabbt handlande från deras sida och det blev det i form av att ännu en sk expert kom, denna gång från marinen. Han och vi var rörande överens om vad som är boven i dramat. Han informerade de muntligt och lovade lämna skriftligt senast lördag morgon så att möte kunde ske mellan berörda parter i dag förmiddag. Vi avvaktade lite för att ge dom tid till att ta tills sig och komma med ett förslag till oss. Då vi går upp till kontoret får vi beskedet att ingen ansvarig finns här i dag utan vi får avvakta till måndag… Ja har vi inte varit arga och besvikna tidigare så är det nu vi blir det. Big boss för varvet har inte visat sig för oss sedan vi kom hit. Men solen skiner, fåglarna kvittrar och det är varmt och skönt. I hamnbassängen så jag något jag aldrig sett förut, det såg ut som en simmande brun duva med stora böljande vingar. De sa att den kallades sjöko. Vilka undliga varelser det finns.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lördag 4 juni

 1. Rolf skriver:

  Lägg ut lite bilder……………. Vore intressant att se hur illa det är med båten.

  Vi har nu fått får AIS installerad. Så ni kan följa oss oxå i framtiden, även om vi nog inte lämnar Sverige. Men vi drar i mitten av Juli till Höga Kusten om inget annat kommer emellan.

 2. Kari-Anne skriver:

  Så ergelig at båten er på land igjen. Håper virkelig de ansvarlige personer tar tak og gjør jobben skikkelig denne gang uten at det tar for lang tid. Nå vil dere vel mest ut å seile! Vi tar livet med ro her på Grenada. Koser oss av og til med en rompunsj. Vi har litt mer igjen av cocnacen hvis dere kommer over til oss 🙂

 3. Lena skriver:

  Hej Vännen, håller alla tummar jag har för att det ska lösa sig fort, bäst och helst igår. Men du, en sjöko! vad härligt! Saknar dig massor… Var rädda om er! och du, vilken dag som helst där du är, är bättre, än de dagar som spenderas på jobbet! kramar /Lena

 4. Annika skriver:

  men fasiken vad trist. Vilket skit, vilket dj-a elände. De skulle behöva få en snigel i ögat, (om ni nu minns det citatet).
  Vad har hänt nu då? Har the big boss dykt upp ur sangriakannan?
  Här har sommaren verkligen kommit. Det är varmt och skönt och solen skiner från en klarblå himmel.
  Vi håller på som vanligt med vårt projekt och om en vecka kommer de och monterar ned septitanken. Så nu har vi bett grannen sätta upp en bokningstavla till toaletten, (vi måste ju göra nr 2 någonstans om man nu skulle missa det på jobbet)
  Men nu vill jag veta mer hur det går för er.
  Skriv, skriv skriiiiv å berätta.
  Kram fr syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s