Onsdag 15 juni

Vi sitter fortfarande fast på land i Pasito Blanco. Detta ska ni veta är en historia som har varit och är något över det vanliga. Hela tiden en kamp om vad som ska göras och om vem som ska betala. Vi går två steg framåt och ett bakåt hela tiden. Nu är blästringen klar och nu har vi väntat ett dygn på att dom ska inse att den skadade vattenlinjen ska göras om. Nu nya löften om att arbetet ska fortgå. Vi har numera en upptrampad stig mellan Shaddock och hamnkontoret. När allt är klart ska vi berätta i helhet hur det har varit här. Det finns bra anställda här men dom har en envåldshärskare till chef som allt ska gå igenom. En chef som dessutom gömmer sig bakom sin stängda dörr när han är här. Denna dörr har han inte lyckats att gömma sig bakom för oss. Nu är vi ganska less på att bara vänta, vänta och vänta på besked. Dessutom så verkar det som om dom väntar på att man ska bli arg innan det händer något. Små glädjeämnen finns. Vi har vår lilla bil som vi kör omkring med. Vi hade en härlig tur på öns västkust häromdagen. Vilka vägar, vilken natur. Högst upp låg molnen så lågt att vi fick köra med vindrutetorkarna på. Och det blommar på allt som man inte ens visste kunde blomma. Det är en vacker ö. I Puerto Mogan har vi hittat en glassbar där vi ätit efterrätt. Allt för att ladda våra batterier för kommande dag med nya stridigheter.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Onsdag 15 juni

 1. afsailing skriver:

  Kamrater!

  Vi tänker på er!

  Anders och Gunilla

 2. Lady Glion skriver:

  Alice och jag läser med beklagan vad ni är med om. Vi tycker mycket synd om er. Det kan ju inte vara så roligt att leva på en stege
  Om det är en tröst för er så kan jag berätta att ett djupt lågtryck har parkerat sig norr om de Brittiska öarna. Vilket med för att vi de senaste vecka har haft varandags väder med ömsom regn och ibland sol. Fast det har varit mest regn
  Nästa vecka blir det midsommarvecka här i Dalarna och då önskar vi att vädret blir bättre, för det är ju inte så roligt om den kalla ”skånen” blir utspädd med regnvatten.
  Vi hoppas att ni kommer snart kommer ner från landbacken och kan segla vidare.
  Vi hörs
  Björn och Alice
  S/Y Lady Glion
  PS. Vi har nu bestämt oss. Vi seglar vidare mot Karibien någon gång efter jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s