Lördag 18 juni

Det blev spackling av vattenlinjen i går eftermiddag. Vi tog en tur upp till LP och hämtade beställda delar till Stefans slipmaskin samt passade på att fylla på kylskåpet lite. I morse fortsatte arbetet med att slipa och epoxymåla spacklade ytor. Så vi kommer sakta men säkert närmare målet. Vi hade en härlig eftermiddag på Maspalomas stranden, lång promenad och svalkande dopp. Vi turistade helt enkelt. Vädret är kanon, det kan vi inte klaga på.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 18 juni

  1. PG & Margareta Nilsson skriver:

    Förstår er frustration över situationen men gläd er åt vackert väder, här duggade det i går kväll, nu regnar det och det fotsätter i morgon måndag. PG har börjat göra finnjollen i ordning så snart blir det provsegling!
    Kram
    Margareta och PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s