Onsdag 22juni

I går eftermiddag var vi till Las Palmas. Träffade lite vänner och kopplade av på stranden sen stund. Åter i Pasito Blanco ser vi att nästa lager antifouling är påmålad och vattenlinjen klar. Nu går det framåt och det känns bra. I dag har det varit riktigt varmt så middag åt vi vid 21.30 tiden när solen gått ner bakom bergen. Satt ute i sittbrunn tills klockan vart sent och hoppades på att det skulle börja fläkta lite. I dag så började vi med att tvätta av friborden som nu i denna stund poleras. Det är tape rester, färg mm som ska bort. Sen så…..

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 22juni

  1. Kul att se att det snart tycks vara slut på eländet. Det kan inte vara nådigt att stå på land i rådande värme. Jag har fått rapport från varvet i Olhao om att allt är i sin ordning. Det gamla cutless-lagret” har man fått loss och skadorna på lacken ska vara reparerade. I morgon ska vi segla med till klubbholmen för midsommarfirande. På tisdag flyger vi till Faro
    Pekka & Barbro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s