Lördag 25 juni

Till alla, hoppas ni hade en trevlig midsommar. Vi lämnade Pasito Blanco sen eftermiddag 23/6 för färd mot Las Palmas. Vi fick vända pga hårt väder och sökte natthamn i Arguineguin. Midsommar afton firade vi i Puerto Rico efter att vi skrubbat båt och tvättat tre veckors tvätt. Men det blev både sill o nubbe, janson och köttbullar. Så i dag lämnade vi hamn på förmiddagen för att anlända till Las Palmas på sena eftermiddagen väl mottagna igen av goda vänner.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag 25 juni

  1. PG & Margareta Nilsson skriver:

    Skönt att läsa att i är tillbaka i vattnet och i L.P. Hoppas nu arbetet blev bra till slut så färgen sitter kvar framledes.

    Vi har tillbringat midsommarhelgen i goda vänners Beneteau 47 som vi seglade till deras sommarstuga i Mälaren så vi har även festat på landbacken. I dag söndag bär det hemåt, och nu skiner solen vilket vi tidvis saknat under helgen.

    Kram Margareta och PG

  2. Nea skriver:

    Glaad midsommar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s