Bilder finns av eländet på land.

Ja, nu har vi lagt ut lite bilder på vår målning som gick åt fanders. Ni ser hur båten ser ut efter blästring och målning. Det blev det några besök på kontoret med dålig respons. Dom tvättade bort rosten med tinner och rostborttagningsmedel. Vi argumenterade med dom om sättet men det var helt i sin ordning enligt dom. Dom ville inte blästra om, dom var ju experter. Men ni kan ju se hur det såg ut efter sju dagar i sjön. Det blev en hård kamp att få det gjort på ett riktigt sätt. En ny firma från Las Palmas kom och gjorde den nya blästringen och grundmålade som det ska göra med andra ord, precis som i sverige. Gunnar…. tyvärr så finns inga bilder på Stefans våldsamma sammanstötning med Big Boss som du eftersökte. Vi försökte få bilderna från deras Webb kamera med dom var sekretessbelagda.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s