Onsdag 20 juli

Denna veckan har vi barnbesök och då blir det lite turistande igen. Eftersom vädret i Las Palmas inte är det bästa så blev det en tur ner till södra sidan av ön där solen alltid skiner och temperaturen ligger närmare +30. Spanat över Maspalomasöknen och lunchat i Puerto Mogan. Vi har vandrat längst Las Canteras samt hunnit gå i alldeles för många affärer enligt den manliga delen av oss. Isla Isletas gav oss en underbar utsikt över Las Palmas norrifrån. Det är tunnt med svenskar här nu, de flesta är hemma i sverige och väntas hit i aug-sept. Denna vecka är det lördag varje dag och det känns lite som semester. Nästa vecka blir det åter till vardag och verklighet igen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Onsdag 20 juli

  1. Helena skriver:

    Tack för en trevlig vecka!
    Molnen gjorde inget, det var underbart i alla fall.
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s