Tisdag 26 juli

Niklas och Helena lämnade oss i lördags och det blev…tomt. Las Palmas hade inte förstånd att visa sig från sin bästa sida denna vecka men vi hoppas att dom fick en bra vecka i alla fall. Tack Helena för kommentaren. Nu är solen tillbaka och det ger energi så vi har tvättat och städat. Nu har Stefan börjat ta bort fönster för att försäkra sig om att det inte finns rost under. Det ser jätte bra ut så det blir bara att täta om och så blir det en extra putsning mellan rutorna. Som jag skrev tidigare så är vi inte många svenskar här nu men i går hade vi Einar och Lisa ombord på eftermiddags fika med nybakt äppelkaka med vaniljsås. Det var en trevlig stund. Dagen avslutades i soffhörnet med nya låne DVD i kriminaltema. Det är ett återkommande göromål att byta eller låna böcker och DVD av varandra.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s