Lördag 30 juli

Arbetsveckan slutade som den brukade med en after work på Sailors bar. Denna vecka tillsammans med Imbi o Carsten och Lars o Klara. Jätte trevligt att träffa dom alla igen. Veckan har bestått av fönsterkoll av ev läckage som visade sig vara helt ok. Nu så snart har vi gjort vad vi sa vi skulle göra innan vi lämnar Las Palmas. Vi förstår inte hur svårt vi har att komma iväg. Problemen nu är att gamla goda vänner kommit hit och gör det svårare för oss att lämna. Men vi har det trevligt och massor av nya projekt blir det. Dagens var att Stefan bakade rågbröd (jätte gott), och jag sufflerade. Sen har vi ju låne DVD vi måste se, recept vi måste byta, ideer som ska ventileras, samkväm vi måste ha mm mm. Men vi ska komma iväg, förr eller senare.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lördag 30 juli

  1. Yngve skriver:

    Det är väl inte så noga med ”när” ni kommer iväg…. men ”vart” ska ni ta vägen?

  2. Hej på er!
    Nu har vi tagit oss en ordentlig bit österut i Medelhavet och faktiskt nått resans mål (Fast man kan ju sätta upp nya 😉 Vi har alltså tagit oss ända till Grekland. Gick över från Santa Maria de Leuca, längst ut på italienska klacken, för snart en vecka sedan och ligger nu inbackade vid stadskajen i Gaios på ön Paxos. På söndag ska vi vara tillbaks i Gouvia på Corfu där vi lägger båten ett tag i avvaktan på beslut om höstens seglingsaktiviteter. Denna etapp avslutar vi nu på tisdag då vi flyger hem till Stockholm och åter till vardagen.

    Ha det gott!
    Kram från Bosse & Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s