Söndag 7 augusti

Ytterliggaren en vecka har gått med pyssel hela dagarna. Vi har skruvat, slipat, putsat, fikat, samkväms kväll med Josef o Nadja och Imbi o Carsten, haft trevlig middag med Lars o Klara. Strosat på stan och inhandlat en ny glidfri bricka. Dagarna går alldeles för fort. Nu har vi dessutom beställt en plastruta till biminin som vi får vänta på ett tag. Stefans gamla jeans är omgjorda till shorts. Även om vi inte har mygg här så har planering börjat över hur jag ska myggsäkra sittbrunnen, har kollat myggnät och ideerna snurrar. I dag har Stefan och polermaskinen fått jobba på överbyggnaden och jag har börjat polerat rostfritt. Det är ett evighets arbete. Dagen får avslutas i soffan framför en DVD tror jag för vi har ont i alla muskler nu.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Söndag 7 augusti

  1. Hej
    Vi tycker nog att det låter som att ni trivs ganska bra med livet trots allt underhållsarbete 😉
    Själva sitter vi nu på marinabaren i Govia på Curfu och äter glass innan det är dags att bege oss till flygplatsen.
    Kram
    B&B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s