Lördag 13 augusti

Denna vecka har det varit slipning och grundmålning av utvändig stående stållist. Putsande av rostfritt samt krånglande watermaker. Promenader och små cykelturer har vi också hunnit med. Vårt Hollenska grannpar på 79 år hade ett litet avskedsparty eftersom dom åkte hem till Holland för att se till boendet där. Jätte gulligt par i sina bästa år. Matshopping på Hiper Dino är bra eftersom vi får allt hemkört till båten, så då passar vi på med allt tungt tex dricka, potatis, mjöl mm. After work på sailors bar denna vecka gästades av Imbi o Carsten och Stig o Lillba. Lika trevligt som alltid. I dag blev det att baka en kaka av dom bananer som mognar alldeles för fort här. Avnjöts på eftermiddagen i sittbunnen tillsammans med Imbi o Carsten. Och jag har umgåtts med dammsugaren medans Stefan polerar och vaxar. Planering pågår av sverigebesök som kommer att ske i september. Inhandlings och komihåg listor ska skrivas.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lördag 13 augusti

 1. sailingursaminor skriver:

  Hej Pia o Stefan !
  Det låter bra, som om man är hemma .
  Hälsa Lilleba och Stig så mycket, vi har kvar deras kort hängande i salongen som vi fick sist vi träffades.
  Är nu hemma i Stockholm igen efter 11 fina dagar tillsammans med Hasse på Ursa Minor. Tyvärr är vädret uruselt i Holland/Tyskland så man får ligga och vänta på bättre väder ( som tex i Stockholm ) .Men skam den som ger sig , hoppas få hem maken om drygt en vecka . Vi hörs Kram från oss

 2. Annika skriver:

  Hej

  Kul att höra att ni tänkte komma hem en sväng. Själv sitter jag å kollar om jag kan hitta en resa till er i oktober eller november.
  Såg nu att de hade rökt fläskfile på ICA för 79kr/kg, är det något ni vill att jag ska köpa och frysa in tills ni kommer hem för att ta med er ned till LP.

  Annars känns det lite som om hösten redan har anlänt. Inte roligt alls. Å jag har börjat jobba igen efter 3 v semester, det känns okey, fast dessa bilköer kan jag vara utan.

  Ha det bäst
  Kram från Syster

 3. Gunnar Silins skriver:

  Men Pia….
  Har du umgåtts med DAMSUGAREN medan Stefan jobbar!?
  Vad betyder det?

  Nej förresten, jag vill helst inte veta…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s