Fredag 19 augusti

Denna vecka har bara bestått av fyra arbetsdagar eftersom det var helgdag här i måndags. Men det har varit en vecka som gjort oss klara med den bökiga listen. Vädret har varit perfekt för arbete, lagom moln och lagom med sol. Vi väntar fortfarande på att kapellmakaren ska bli klar med vårt fram fönster men det närmar sig nu när han äntligen varit här och tagit dom mått han behöver. I dag har vi strålande sol och det blev tid att bara sola och ha det bra en stund. Och JA jag stavade fel och jag har nu rättat till mitt misstag. Tänk va snabba ni män var att påpeka detta. Kul va !? I dag har vi After work på Sailors Bar som vanligt och vi har både nya svenskar och återvändande svenska att se fram mot att träffa i kväll.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag 19 augusti

  1. PG & Margareta Nilsson skriver:

    Hej i värmen. Här i Sverige har det varit kämpigt några dagar med regnskurar då och då och lite sol däremellan. Vi fick plötsligt tag i 4 telefonstolpar som skall bli bärlinor i det planerade trädäcket nere vid stranden. PG åkte iväg för att bogserar hem den med styrpulpeten och hamnade naturligtvis i regn och åska som drog över Stockholmsområdet. Det är väl smällar man får ta när man kan fynda så nödvändiga saker och nu ligger de på stranden och väntar på vidare åtgärd. Få se om vi orkar ta tag i däcket innan vi åker hem till St. Martin om några veckor.
    Kramar
    Margareta och PG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s