Måndag 29 augusti

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Denna vecka har vi inte varit speciellt arbetsamma av oss. Lite pyssel med att få ihop autopiloternas alla kopplingar för att kunna byta pilot vid ev fel. Det tar ju ett tag bara att fundera ut hur det ska gå till och sedan hitta och inhandla delar som behövs och sedan få det gjort. Det vart mycket krypande och ålande under durkar med vektyg och lödkolv. Men nu är det där och funkar gör det också. Det riktiga värmen är tillbaka så vi jobbar ju inte på högvarv utan tar det lite manjana. Nya och nygamla svenska har anlänt till marinan, det är kul. Även Pekka och Barbro på Corona Aq har anlänt hemma hamnen. Dagens arbete var en tur till Hiper Dino och matshoppade och denna gång hann vi knappt hem innan varorna. Dom är snabba och trevliga. Vilken lyx det är att få allt hemkört ända till båten. Denna dag för exakt ett år sedan anlände vi till La Coruna och fick känna på solen och värmen. Tänk vilken upplevelse det var att möta delfinerna när vi närmade oss land. Och tänk vad fort man då glömde dom dygn på havet som inte var så trevliga. Vi kunde ta av oss dom långärmade tröjorna som vi inte satt på oss sedan dess. Men det är kanske dax att nu leta rätt på dom inför visiten i sverige, burrrr. Tänk vad bra vi har det som bara kan dra på oss shortsen på morgonen innan vi ens tittar på dagens väder. Ja vi njuter……

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag 29 augusti

  1. sailingursaminor skriver:

    Värmen kommer tillbaka till Sverige nästa vecka, så ta med shortsen !
    Det skulle vara så roligt att träffa er då ! Hur länge blir ni hemma ?
    Vi kan väl höras på Skypen

    Kram Eva o Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s