Torsdag 1 september

Ja så är det snart fredag igen. Solen har lyst på oss hela veckan så arbetstakten har varit därefter. En myslampa har monteras i salongen, solcellen på ruffen inkopplad och klar, kablaget till sjökortsskärmen ute har rättats till, sista justering av dom dubbla autopiloterna gjordes, div rengöring och filterbyte på motorn, backventilen på watermakern fixad. Ja det blev ju en hel del trots allt. Har också hunnit med våra obligatoriska jolleturer i marinan och ut på svajplatsen. Våra vänner på Chesnock har lämnat Las Palmas för en tur till sveriga, Lady Glion och Vagabond som vi träffat tidigare har kommit hit, samt ett par nya bekantskaper. Nu är vi ganska många svenska båtar här så det blir trångt på after worken på Sailors bar i morgon kväll. Och för oss blir det sista natten med gänget eftersom vi ska göra en tur hem till sverige vi också. Men vi har hört att det är kallt där så det blir att packa yllebyxor och tjocktröja.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s