Tisdag 6 september

Resan hem gick i en faslig fart. Flög på 5 timmar och 10 minuter. Sonen Niklas med flickvän Helena stod och väntade på arlanda. Hade dessutom turen att landa samtidigt som sonen Isac som kom från Kroatien. Söndagen tillbringade vi i Nyköping hos Stefans föräldrar för att fira hans mammas födelsedag. Måndagen blev hektiskt med Hälsokontroll, tandläkarbesök, optiker, besöka min mamma, fika med Isac, små shopping och middag med Nea. Det är stressigt värre här hemma. Ska försöka att träffa både gamla och nya vänner. Det är kul, jätte kul ! Men vi längtar redan tillbaka.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 6 september

  1. RolphGunnar skriver:

    6e augusti !! Då har ni varit här i en hel månad. Hur känns det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s