Tisdag 13 september

Nu har vi farit runt som skållade råttor i flera dagar. Det har varit jätte trevligt att träffa dom vi hunnit att träffa, och det är alltid så att man tror att man ska hinna mera. Tack alla vänner för fika, luncher och middagar som vi blivit bjudna på. Allt lika gott och trevligt. Tack syster för lingonsylt och torkad svamp = svenska delikatesser. Det är en härlig hög luft här hemma och en grönska som vi upplever med andra ögon när vi är här. Till och med månen som varit full har en annan skärpa här i den klara höstluften. Men nu är det dax att återvända till vårat andra liv. Ett liv som vi uppskattar enormt mycket.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s