Lördag 17 september

En trevlig kväll med alla barnen avslutade vår vistelse i sverige. Landade på ett soligt och varmt Gran Canaria vid lunchtid den 14e. Shaddock låg och väntade på att bli spolad och bebodd igen. Så nu har vi boat in oss igen och all packning vi hade med funnit sin plats. Middag med Johan och Liselott på Corinne, som var först med att hälsa oss välkomna tillbaka.. Fisk fick vi av en fiskare på bryggan som Johan grillade och till den vart det kanarisk potatis och mojjo. Jätte gott. After worken samlade ett 25 tal svenskar, tur att Stefan är förutseende med att boka upp bord. Så nu är vi tillbaka och anpassningen har gått bra. Lite varmt är det MEN vi klagar inte. Vi fick känna på både ösregn och halv storm när vi var i sverige och det var inget vi tyckte var särskilt mysigt.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 17 september

  1. Rolf skriver:

    Välkommen tillbaka till Svedala igen. Helgen har varit fantastisk igen. Efter en regnig och trist vecka tog Leena och jag Kluque ut til Ekholmen. En båt låg där då vi kom. Lugn kväll, men oj vad solen går ner snabbt ! Lördagen superfin. Vindfattigt, men vi låg stilla i båten och bara njöt av sensommarvärme. Lunch och sedan ett kort hopp till Linnanäs, där det vankades bjumat. GRATIS ÄR GODAST ! Tyvärr åkte jag på ryggskott så segling hem på söndagen blev det ont om. Dessutom så käkade jag smärtstillande, så det blev bara vatten. Tror jag ska övergå till det på heltid. Frisk i huvud och magen söndag morgon.

    Kul att ni kom och hälsade på oss i Sandhamn, förra helgen. Vi kom 7a av 12 båtar, och Nicklas försvarade familjehedern genom att hamna på 8e plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s