Lördag 1 oktober

Tro det eller ej….. men i går morse lämnade vi Las Palmas och Gran Canaria. Vi lämnade hamnen redan 08.00 på morgonen med kurs mot Fuerteventura allså rakt österut. Det var inte mycket vind på morgonen men den ökade allt eftersom dagen gick. Vi fick en riktigt fin segling och anlände på eftermiddagen Punta Jandia på Fuerteventuras sydligaste spets. Där ankrade vi upp på 10 meters djup i ett härligt klart vatten med fullt synlig botten. Något senare kom Corinne med Johan och Liselotte. På kvällen var det After work ombord på Shaddock, det kan vi ju inte missa. Vaknade i dag till ett skönt kluckande mot skrovet och ett stilla svaj. Guuud va vi har det bra.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag 1 oktober

  1. Eva skriver:

    Härligt ,
    Vi fölljer er
    Kram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s