Måndag 3 oktober Gran Tarajal

Vi hade en trevlig kväll ombord på Corinne med grillat o bakad potatis. Jätte gott. Efter en ganska strulig natt lättade vi ankare och styrde vidare norr ut. Målet var Gran Tarajal som vi nådde i lunchtid. Där var det så mycket svall i marinan så det var säkrast att lägga sig på svaj i viken intill där det inte var så mycket bättre men vi kan svaja fritt och inte rycka i bryggan med risk för både båt och brygga. I marinan passade vi på att spola Shaddock ren från allt saltvatten som sköljt över oss i dag. Väl ankrade så blev det dusch av oss också efter allt saltstänk i dag

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måndag 3 oktober Gran Tarajal

  1. Kari-Anne skriver:

    Kjennes det bra å være ute å seile igjen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s