Fredag 7 oktober

Fortfarande i Gran Tarajal. Så snart svallet från söder gett med sig så blev det riktigt trevligt i marinan. Det har blåst ganska ordentligt men sjön gav med sig. Vi har haft storrengöring av bogpropeller, logg och div intag. Tack Johan. Promenad på stan med stopp för förfriskning har vi också gjort. Bakom den trista fasaden mot havet finns en riktigt trevlig by med allt vad man kan tänkas behöva. I dag har Stefan mekat med en läckande vattenpump och efter det vart det städning. Vi har det varmt och det fläktar skönt. Solen går ner bakom berget vid 19-19.30 tiden och då är det lagom att äta middag. På dagarna har vi soltaket, tack o lov. I dag blir det en annorlunda after work, vi får ha den för oss själva. Planen i dag är att vi stannar här till söndag då vi fortsätter norr ut. Den envisa nordan ska då lugna sig lite och då förväntar vi oss en bekvämare resa.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredag 7 oktober

  1. RolphGunnar skriver:

    Verkar vara trevligare väder där än här. Idag har det varit sol på fm och sedan kom det en skur som hette duga. Det regnade så mycket att torkarna gick på högsta fart, utan att hålla undan. Äkte till Hundudden och där var det fullt med upptagningar. Nu i helgen tas det upp båtar både lördag och söndag. Men jag ska ut och segla i nordan. Just nu visar termometern 8.2 grader. Det väntas sol i veckan men någon värme är det väl inte utlovat. Förra helgen åktes det HD till Öland och vi var på Skördefest. En jättestor aktivitet. Massor av folk och husbilar. Jag tror att husbilen har totalt tagit över husvagnen. Jättefint väder med sommarvärme. Vi satt i en tom gästhamn och hade 24 grader i solen. Åkte hem i måndag. Denna vecka har bara flugit iväg. Vet inte vad man gjort. Livet som pensionär………….. (ni vet nog själva)

    Segla försiktigt och kom ihåg att vi kryssar inte längre. Bara öppna vindar och helst slör.

    // Rolph o Leena

  2. Lena skriver:

    En enda mening fastnade:”Tack o lov för soltaket”… Näe, jag är inte bitter…. Låter ljuvligt, saknaden efter dig är stor! Härligt Pia, och livet fortsätter som vanligt här hemma… Stora bamsekramar /Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s