Tisdag 11 oktober, Lanzarote

Lämnade Gran Tarajal söndag morgon i lite motvind som sedan rättade till sig så att vi fick en fin segling upp till Lanzarote och Marina Rubicon. Väl inklarerade och parkerade såg vi att det var tre andra svenska båtar i marinan. Två gamla bekanta och en ny. Vi visste också att både Corona Aq och Chesnock var på väg från Gran Canaria och anlände tidigt måndag morgon. Så nu har vi ett glatt svenskgäng igen. Vi har nu sett ut baren där After work denna vecka ska gå av stapeln. Vädret är helt underbart, +30 och svaga vindar. Av vulkanutbrott och jordskalv här på öarna har vi inte märkt något av, som tur är. Vi gungar ju hela tiden. I dag har Stefan tagit våra gasoltuber och åkt med Lars på Wildrose till Arrecife för att se om dom kan fylla där. Så länge vi ligger i hamn använder jag elplatta så gott det går men ugnen går ju på gasol och när vi ligger på ankare så är gasolen nödvändig. Vi får hoppas att det går bra. Lars lämnar Lanzarote i morgon för att flyga hem till Klara i sverige.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tisdag 11 oktober, Lanzarote

  1. Nea skriver:

    Härligt att höra att ni är framme ordentligt! Skönt det låter. Jag mailar strax ❤ Kramar

  2. Kari-Anne skriver:

    Marina Rubicon er fin – lungt og stille. Vi lå i marinaen noen dager og lå også for anker ved Papagaya. Nydelig badevann, klart og fint. Kos dere og god tur hjem tilm Sverige 🙂

  3. Kari-Anne skriver:

    Jeg mente Playa Papagayo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s