Söndag 16 oktober

I dag lämnade vi marinan för att gå ut och ankra i Papagayo, straxt öster om. En stor skyddad vik. Vi har haft bra dagar med lite pyssel och tvätt. Tänk att varje dag har vi någon form av uppdrag. Ska göra, måste göra eller bör göra. After work i fredags var trevlig som vanligt, denna gång med flera nya vänner. Totalt var vi 6 båtar. En dag var vi lediga och då fick jag med mig Stefan till marinans fina poolområde. Där var vi i säkert två timmar och bara hade det bra. Fin o ren pool med solstolar. Bara för marin gästerna. I kväll är tanken att det ska bli grillat till middag. Det kan vi inte göra när vi ligger i hamn.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s