Onsdag 19 oktober

Vi har haft fina dagar på svaj. Nu har vi bytt till en vik väster om Marina Rubicon, vid Playa Blanca. Där ligger vi också bra och ser turister som promenerar på strandpromenaden. Ingen dålig utsikt det heller. Det är varmt och skönt men det har varit några dagar som det inte har varit klarblå himmel. Det blir en hel del slappande med en god bok i sittbrunnen. Inte alls fel. Problemet vi jobbar med nu är att batteribanken inte riktigt vill vara med när vi ligger för ankare så det ska vi ta tag i nu här i Marina Rubicon där det finns ett bra varv. Vill vi kan vi gå på marknad två gånger i veckan här och titta och klämma på saker vi ändå inte vill ha eller behöver. Promenadavstånd till det större Playa Blanca är det och vi får se om vi tar oss dit. Här i viken är det seglarskola, jätte kul att titta på barnen i tioårsålders som kappseglar. Dom är jätte duktiga. Det verkar som om dom är födda i båtarna. Imponerande ! När vi seglade upp hit såg vi ett tiotal valar i storlek 5-6 meter. Härligt att se dessa lugna, fina underbara djur. Man blir så glad av att se dom. Känner sig liksom utvald att få möjlighet att på öppet vatten se dom i sitt rätta element.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s