Onsdag 26 oktober

Livet har sin stilla gång här på Lanzarote. After work var det i fredags med 7 svenska båtar, trevligt som vanligt En dag hyrde vi bil och tog oss runt med på ön. Det var en bra dag vädermässigt, allså mulen dag.Tyvärr så när vi kom upp på dom höga topparna så var vi mitt i molnen så den magnifika utsikten såg vi inte mycket av. Men det är ett annorlunda landskap här på ön. Svart lavasten vart man än tittar. Kanske därför det är den minst gröna ön av dom alla i ökedjan. Vi gjorde ett besök på IKEA i Arrecife med lunch och inköp av glögg. Viktigt inför kommande storhelg. Playa Blaca, byn här bredvid har vi besökt och det är en klassisk turistby. Vi hoppas nu att vi kan lämna Lanzarote efter helgen och segla långsamt söder ut igen. Det är jätte skönt att ligga i marina när det ska fixas med båten men nu längtar vi ut till viken igen där vi kan tända grillen och vara lite själva.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s