Tisdag 1 november

Vi är fortfarande kvar på Lanzarote. Ligger i Marina Rubicon och väntar på leveransen av batterier. I dag är det ytterligare en helgdag här så vi får ge oss till tåls. Det har varit lite gungigt i marinan ett par dagar med ett väldigt sug i båten pga dom västliga vindar som blåst och med det kom dyningen nu. After work i fredags på Lani´s samlade 6 svenska båtar. Födelsedags firande ombord hade vi i lördags med kaffe och tårta samt Stefans favorit Kärleksmums. Annars så gör vi inte så mycket, lite handlingsförlamat nu i väntan på batterierna. Man får passa på att läsa lite och bara vara. Så snart vi är klara här så styr vi kosan mot LP.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tisdag 1 november

  1. Björn och Alice skriver:

    Hej på er Lanzarotebor
    Vi flyger ner till GC på söndag. Vi får väl se hur länge vi får ligga kvar i Puerto Mogan Vi skulle behöva segla upp till LP för några dagars bunkring och segel montering mm. Vi får väl se hur det blir om vi kommer upp före eller efter ARC. Jag har nu nästan suttit framför dator i en vecka och försökt instalera ett satelittelefonprogram. Fy fan för datorer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s