Tisdag 15 november

Dagarna i väntan på dom nya batterierna går. Annika och Lasse har varit här och nu åkt hem. Las Palmas visade sin sämsta sida för dom med mulet och regnskurar mellan solglimtarna. Men hoppas att dom uppskattade besöket hos oss trots det och en genomförkyld och risig Pia. Nu är Niklas här och vi får rå om honom några dagar. I söndags var det jollerace, 30års jubileum. Stefan, Niklas, Lasse och Josef krigade till sig en bra placering som belönade sig med en fin buckla på kvällen. Det var mindre race och mera krig med vatten, mjölgegga och vattenfärg. I hamnen pågår ett livligt fejande, bunkrande och fixande nu i sluttampen. Starten för årets race går på söndag 20e. Det sägs att det är 250 båtar som ska segla i år. Det är dessutom många båtar som seglar utanför ARC så som vi själva. Men utan batterier kommer vi ingenstans. Så vi ligger stilla i avvakta på att bli laddade och friska för att starta vår resa.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tisdag 15 november

  1. Janne o Inger skriver:

    Hej! Hoppas batterierna dyker upp snart. Själva lämnar vi Trinidad idag och går upp till Grenada.

    Syns snart!

    Kram Janne o Inger

  2. Annika skriver:

    Det är klart att vi uppskattade besöket. Vi var ju inte i LP för vädret skull, utan för att få gulla med er. Har ni sett på ARcens hemsida att dingen finns med i races. En bra bild där Niklas och Lasse syns. Ha de bäst och jag längtar redan efter er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s