Fredag 25 november

Vi går fortfarande i väntans tider… men har nu fått besked om att batterierna är lastade på båt som förhoppningsvis avseglar under helgen med destination Gran Canaria. Så långt allt väl. Det har varit roliga dagar i hamnen när alla ARC-båtar skulle bunkra och göra sista översynen inför atlantöverfarten. Starten gick i söndags 20e och vi fick se den från havet ombord på Corrine. Vädret har varit växlande och blåsigt så vi klagar lite. Och då längtar vi ännu mer till att släppa loss och starta vår segling mot varmare breddgrader. Jag (Pia) tog chansen att flyga hem ett par dagar för att krama om barnen lite. Men vad kallt och mörkt det är här hemma. Typiskt novemberväder tror jag. Stefan passar Shaddock samt får röra till hur mycket han vill med alla durkar uppe, verktyg framme och ingen som slarvar bort hans saker när han tittar bort. Förberedelser för kommande batteribyte pågår. I kväll är det After work på Sailors bar och nu är det många svenska båtar i marinan så det blir nog ett stort gäng. Förra veckan hade vi vårt samkväm på annan bar i hamnen eftersom ARC-folket svämmade över på Sailors, men lika trevligt som alltid hade vi.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredag 25 november

  1. Rolph skriver:

    Här hemma lyser solen idag, men det blåser. Hundudden ligger i sin träda och de flesta båtarna är ur sjön. Jag tror Niklas båt oxå är uppe och det blev nog den sista.
    Dagarna rullar på och jobb inom snön är än så långt på avstånd dvs. = noll. Men en vacker dag ringer kanske telefonen och varseljackan åker på. Men jag saknar det inte så mycket, men jag saknar att titta in på bankkontot och se en ökande volym pengar. Nu minskar den………………..

    Ni lär väl få tillbringa julen till havs om nu inte batterierna kommer inom det snaraste och att ni har den plats i batterilådan som de nya batterierna kräver. Annars får väl Pia slarva bort massa verktyg och skruvar som hon brukar göra.

    Nu ska jag gå ut i solskenet och känna av de 7 värmegraderna som termometern visar. Leena julpyntar som mest, även om jul och adventkänslan än så länge helt känns utebliven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s