Tisdag 29 november

Oj oj oj vad alla människor stressar. Det är ett helt sanslöst tempo på alla. Jag känner mig verkligen som flickan från landet när jag är på stan. Stockholm är fint när solen skiner men nu är det mest grått och blåsigt. Får hoppas att det snart blir snö så staden lyser upp lite och att de då blir lättare för alla att vara här. Nu har jag kramat färdigt barnen och ska packa ihop mig för avfärd mot mitt hem och min man som väntar. Det har varit jätte bra dagar här och jag har fått massor med kvalitetstid med mina barn som jag inte är så bortskämd med. Så här mycket brukar vi inte ses ens när vi bodde i samma stad. Det känns tryggt att se att dom klarar sig alldeles utmärkt utan sin mamma. Vid nästa inlägg är jag tillbaka i LP och förhoppningsvis kan skriva att vi är redo att släpa tamparna för några veckors segling västerut.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s