Söndag 25 december

Så var det dax att plocka undan juldukarna, adventsljusstaken och tomtarna för den här gången. Vi hade en trevlig julafton tillsammans med Svea, Orkester och Fulmar. Det fattades inte mycket på vårt julbord. Fast det kändes mer som midsommar än jul av någon anledning. Kanske pga av att vi satt ute hela kvällen. Men som sagt vad, nu plockar vi ihop, sjöstuvar igen. Det som skramlade på resan hit ska inte skramla mera. Man lär sig med tiden. I morgon ska vi klarera ut, handla det sista och sedan lämna hamnen har vi tänkt. Elverket går som en klocka nu efter att Stefan har plockat isär och hittat inpeller delar som satt och blockera. Backstaget har fått en extra översyn. Ja, startklara igen allså.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag 25 december

 1. RolphGunnar skriver:

  Här hemma är det inte mycket till julkänsla heller. Grön gräsmatta och plus 5 grader. Ingen vinter i sikte, bara stormvarning i norra Sverige. Julafton hos mamma ihop med syster med familj. I morgon kommer de till oss.
  Snart dags att sjösätta då det nu går ljusare tider. Skönt!!!😄

  Vi, Leena och jag följer er på rutten via er hemsida. Såsom så fånga andra.

  Segla klokt! 😄😊😜

 2. Gun skriver:

  Hej på er
  Ha en fortsatt bra resa, här har det blåst hela natten. En av hurtirutten´s båtar sjönk i Norge.
  Annars så skiner solen och 10 grader varmt.
  Kramar från Gun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s